Over ons

Het kantoor

In 1995 begon Wim Velema met Notarispraktijk Velema in Roden als opvolger van notaris mr. K.Y. de Boer. Hij vestigde zich aan De Zulthe. De oude boerderij werd verbouwd en het kantoor is tot op heden op deze locatie gevestigd. Per 2013 resulteerde de samenwerking met Bert Rijks in: Notariskantoor VelemaRijks.
Per 1 oktober 2016 is Wim Velema als notaris eervol ontslagen.

Albert Johan Rudolph Rijks (Bert), notaris

bertBert Rijks (Norg, 1969) is per 1 oktober 2016 benoemd tot notaris te Roden. Bert is zijn werkende carrière begonnen in Bedum, waarna een kantoor in Delfzijl/Ten Boer volgde. Na 14 jaar uit de regio weg te zijn geweest, trok oude grond en is hij inmiddels al weer meerdere jaren werkzaam in Roden.
Bert is geregistreerd partner van Marianne Pedersen. Verder is hij actief bij de organisatie van de Jaarbeurs van het Noorden.

 

Mariën Balt, kandidaat-notaris

marienMariën Balt is per 1 augustus 2017 verbonden aan notariskantoor VelemaRijks.
Na haar studie Notarieel Recht te Groningen, volgden eerst enkele werkzame jaren in de bancaire sector. Na deze verbreding van kennis, zet zij zich met enthousiasme in voor uw notariële zaken.

 

 

Onze medewerkers

annelies

marga

sale
          

De registergoedpraktijk wordt bestierd door enthousiaste en kundige medewerkers waaronder Annelies Roeterdink, Marga van der Kaaden en Sale Rozema. Met hun jarenlange ervaring staan zij niet snel voor een verrassing. Omdat zij als team al zo lang en nauw samenwerken worden dossiers moeiteloos van elkaar overgenomen, aan uw zaak wordt dus altijd gewerkt. Heeft u vragen, aarzel dan niet en bel, wij staan u graag te woord. U bent vanzelfsprekend ook welkom op het inloopspreekuur.